torsdag 1. desember 2016

Formidling og erfaringsdeling

Lenge siden sist innlegg. Høsten går fort og nå er det snart jul!
Vi har vært iPad skole i 8 måneder nå, og vi kan vel si at vi er veldig godt i gang, og iPad er en naturlig del av hverdagen på skolen.
Hver onsdag har vi erfaringsdeling, og det har vært veldig viktig for å lykkes med innføringen. Og det kommer vi også til å fortsette med, for det er veldig nyttig og inspirerende.
Vi har fikk tidligere i høst forespørsel om å være visningsskole slik at andre skoler og kommuner som tenker å begynne med læringsbrett, kan få komme å se hvordan vi jobber. I dag fikk vi første besøk. 12 stk kom fra en Trøndelagskommune for å se hvordan vi jobber med dette verktøyet. Skolesjefen vår i Namsos kom også for å se, og representanter fra ATEA var også med. Både lærere og elever var spente, men det gikk så bra! Elevene svarte på spørsmål og viste hvordan de jobbet. Det var så gøy!
Vi får mer besøk utover. Og etter å ha gjennomført det første, som kanskje var litt skummelt før vi var igang, så gleder vi oss bare til neste besøk. Å dele erfaringer, vise frem noe som vi synes er et godt verktøy. At elevene kan vise og fortelle at de lærer mer, gir en enorm motivasjon for den videre jobben! Å dele erfaringer, både utad og innad, er veldig viktig for å lykkes med denne jobben!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar